FinnComfort schoenen

Alleen het beste voor uw voeten.

Finnamic

Uw persoonlijke trainer

Ikkebukuro

In vele kleuren en printen bestelbaar.

Huelva

Een bestseller is de Huelva. De Huelva is in meerdere kleuren bestelbaar

Sparks

De Sparks is een zeer goed passende sandaal. Ideaal om te dragen op zonnige dagen of om te dragen als pantoffel in huis.

Ons verhaal

Finnamic is een schoen ontworpen door het bedrijf FinnComfort.
Finnamic schoenen zijn er zowel voor dames als voor heren.

De finnamic schoenen verbeteren de houding, zorgen voor een betere afwikkeling en verminderd de druk op de gewrichten. Hierdoor kost het lopen minder energie.

Daarbij zijn de schoenen ook uitermate geschikt voor mensen met artrose / artritis in de voorvoet, middenvoet of enkel. De schoen helpt bij de genezing van een mortons neuroom. Daarbij is de schoen door de afwikkeling ook geschikt voor mensen met een hallux valgus, hallux rigidus, een doorgezakte voorvoet en bij vetkamerschade.

De schoenen van FinnComfort hebben allemaal een eigen anatomisch gevormd voetbed. Hierdoor krijgt de voet veel ondersteuning. Mocht dit toch niet genoeg zijn, dan is het goed om te weten dat de voetbedden uitneembaar zijn. Hierdoor is er ruimte voor uw eigen (steun) zolen.

Wilt u ze graag een keer proberen? Bel dan om een afspraak te maken!

Uniek in Nederland

Alléén bij ons kunt u finnamic schoenen voor een week testen. Hoe dit werkt?

U heeft intresse in een paar Finnamic schoenen. U belt om een afspraak te maken. In de praktijk meten wij u voeten op. We pakken de juiste maat test schoenen en passen deze bij u aan. We vertellen hoe u het beste op de schoenen kunt gaan lopen. Lijkt het u wat? Dan betaald u de schoenen en mag u er een week op gaan lopen, overal ook buiten. Na een week beslist u of u een paar schoenen wilt bestellen of dat u ze heel en schoon terug brengt en uw geld terug krijgt.

Dat is het proberen waard!

Maak een afspraak

Wilt u gebruik maken van de gratis test week of wilt u weten welke modellen er beschikbaar zijn in uw model en maat? Maak dan een afspraak!