Medische pedicure

Wij hebben ons verder gespecialiseerd in het pedicuren. Uiteraard onderzoeken wij de voeten, knippen nagels en/ of frezen de nagels dun. Eelt en eventuele likdoorns verwijderen wij voor u. Ook plaatsen wij nagelbeugels om het ingroeien van een ingroeiende nagel te verhelpen of te voorkomen. Ingescheurde of beschadigde nagels kunnen we voor u repareren. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met diabetes, reuma, fibromyalgie, mensen met extreem gevoelige voeten of angstige mensen.

 

Schimmelnagels ( kalknagels)

Wij behandelen schimmelnagels ( kalknagels) met behulp van de Pact methode. Schimmelnagels komen veel voor en zijn zeer lastig te behandelen. De nieuwe Pact Schimmelnagel therapie is nagenoeg 100 % schimmel dodend. Deze behandelingstherapie is doeltreffend en pijnloos en zonder bijwerking. Voorafgaand aan de behandeling volgt eerst een intake. Tijdens dit gesprek wordt gekeken hoeveel nagels er zijn aangedaan. We geven u dan een prijsopgaaf van de behandeling. Van de vermoedelijke schimmelnagels nemen wij een biopt af welke we naar het laboratorium sturen. Als blijkt dat het inderdaad een schimmel is kan de behandeling starten.
Kijk voor meer informatie onder het kopje schimmelnagels PACT therapie.

 

Wratten

Vrijwel pijnloos wratten verwijderen is nu mogelijk. D.m.v. een speciale pen, de cryopen, kunnen we de wrat met uiterste precisie behandelen. Zo wordt pijn bijna volledig voorkomen doordat gezond weefsel niet geraakt wordt. Hierdoor is behandeling van wratten bij kinderen met de cryopen uitermate geschikt.
Kijk voor meer informatie onder het kopje voetwratten verwijderen / Cryopen.

 

Tarieven:

Eerste consult € 43
Vervolg afspraak binnen 6 weken € 35
Vervolg afspraak na 6 weken € 40
Pact therpapie schimmelnagels v.a.  € 25 per behandeling per nagel
Wrattenbehandeling

 

v.a.  € 29.50

Voor de pedicure behandeling werken wij alleen op afspraak.
Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar: 020- 6129465
Afspraken welke niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd zullen wij helaas moeten doorberekenen.

Persoonlijk advies

Vul uw gegevens in voor een persoonlijk advies!

[recaptcha]