Voet problemen? Blijf er niet mee rondlopen!

Podoloog Amsterdam West

Registerpodoloog Bianca Tak Bianca Tak behandelt als registerpodoloog patiënten met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Bianca herkent en behandelt klachten aan uw voeten en houding die te maken hebben met de stand van uw voeten. Daarnaast heeft ze specialistische kennis van echografie, voetzorg bij reuma en diabetes, sporters en van (risico’s bij) de kindervoet in de groei. Als u pijn heeft in uw voeten, enkels, knieën, heupen, rug of nek is het verstandig om een afspraak bij de registerpodoloog te maken.

BIANCA TAK

Register podoloog Amsterdam, MSU echografist voet en enkel

Openingstijden Amsterdam:
Dinsdag, vrijdag en zaterdag uitsluitend op afspraak.

Openingstijden Loenen gld
Maandag en donderdag uitsluitend op afspraak.

Openingstijden Apeldoorn
Woensdag en donderdag uitsluitend op afspraak.

Voetgezondheidscentrum Cees Tak:

Bianca is werkzaam als registerpodoloog in het Voetgezondheidscentrum Cees Tak. Bianca werkt hier samen met medisch pedicure Cees Tak en pedicure Cynthia van Ling. Daarbij werken we samen met met huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, chiropractoren, opticiens en osteopaten.

Gezondheidscentrum Loenen:

Bianca is werkzaam als registerpodoloog in het Gezondheidscentrum Loenen. Bianca werkt hier samen met de fysiotherapeuten en de osteopaat.

Club Pellikaan Apeldoorn
Bianca is werkzaam als registerpodoloog bij sportclub de Pellikaan in Apeldoorn. Hier doet ze onderzoek, echografie en maakt ze (hard)loop analyses. Daarbij werkt ze hier intensief samen met de fysiotherapeuten van fysio Holland.

podoloog amsterdam

Podologische therapie of steunzolen

In onze praktijken worden de zolen op maat en met de hand gemaakt. Een uitgebalanceerde zool kan u steun geven of juist druk verlichten en kan zelfs de stand van uw complete, lees meer

voetproblemen amsterdam

Orthese

Een orthese is een op maat gemaakt silicone teenstukje. Scheve, kromme, hamer- en klauwtenen die klachten geven kunnen vaak goed behandeld worden met een orthese. Lees meer

podoloog amsterdam

Echografie

Door gebruik te maken van echografie kan er IN de voet gekeken worden. Hierdoor kan er een betere podologische diagnose gesteld worden. Lees meer

Podoloog Amsterdam West. Het onderzoek

Prijslijst
Eerste onderzoek, 1 paar zolen en controle €260,-
Eerste onderzoek, 2 paar zolen en controle €395,-
Bestaande patiënt controle* + 1 paar zolen €230,-
Bestaande  patiënt  controle* + 2 paar zolen €365,-
Extra paar zolen direct bij jaarcontrole of eerste onderzoek €135,-
Extra paar zolen binnen 3 maanden incl. consult voor maken en afleveren. €140,-
Consult / onderzoek standaard €80,-
Consult / onderzoek kort €40,-
Consult onderzoek uitgebreid €120,-
Orthese inclusief consult vanaf €85,-
Aanpassing/ reparatie zool (exclusief consult) vanaf €20,-
Taping (exclusief consult) vanaf €20,-

ECHOGRAFIE

Door gebruik te maken van echografie kan er IN de voet gekeken worden. Hierdoor kan er een betere podologische diagnose gesteld worden. Enkele aandoeneningen die goed zichtbaar zijn op de echo zijn:

-Hielspoor / peesonsteking
-zenuwbeknelling
-slijmbeursontsteking
-vetkamerschade
-gewrichtsslijtage
-stressfractuur / marsfractuur
-Problemen bij de groeischijven bij kinderen
(morbus sever)
En nog veel meer.

Bianca Tak Podoloog Amsterdam gebruikt indien nodig echografie.

Behandel mogelijkheden van uw podoloog Amsterdam West, Loenen of Apeldoorn

In onze praktijken worden de zolen op maat en met de hand gemaakt. Een uitgebalanceerde zool kan u steun geven of juist druk verlichten en kan zelfs de stand van uw complete lichaam corrigeren. Afhankelijk van de diagnose kan er gekozen worden voor een wat dikkere of juist voor een hele dunne zool. Ook kan het een wat hardere stevige zool worden of juist een hele zachte.  Omdat geen voet en klacht gelijk is, zijn alle zolen maatwerk en is alles mogelijk.

Een orthese is een op maat gemaakt silicone teenstukje. Scheve, kromme, hamer- en klauwtenen die klachten geven kunnen vaak goed behandeld worden met een orthese. Daarbij ontlast een orthese drukplekken tussen of op de tenen. Bij het ontbreken van één of meerdere tenen kan een prothese de ruimte tussen de tenen en in de schoen opvullen. Dit voorkomt dat de andere tenen naar elkaar toe gaan schuiven.

Taping wordt vaak gebruikt als ondersteuning of als in afwachting van de definitieve therapie. De tape heeft als doel een band, spier of pees direct te ontlasten waardoor er snel pijnverlichting ontstaan. Soms kan tapen voor een langere tijd nodig zijn om zo snel mogelijk de ingezette therapie te laten helpen.

Voetoefeningen kunnen gegeven worden om de voetspieren te versterken. Hierdoor kan soms de stand van de voet of het looppatroon verbeteren. In sommige gevallen zijn voetoefeningen alleen voldoende, in andere gevallen zal het een onderdeel van het behandelplan zijn en zal er hiernaast nog een andere behandeling in worden gezet. Voor een behandeling bij de podoloog Amsterdam, Loenen of Apeldoorn kunt u via onze contactpagina een afspraak maken.

REGISTER PODOLOOG AMSTERDAM WEST BIANCA TAK

ADRES PODOLOOG AMSTERDAM WEST

ADRES PODOLOOG LOENEN

ADRES PODOLOOG APELDOORN