Podotherapie Amsterdam West

Voor professionele podotherapie Amsterdam West moet u bij voetgezondheidscentrum Cees Tak zijn. Onze geschoolde werknemers zijn gespecialiseerd in podologie, pedicure en speciaalschoenen. In onze winkel aan de Jan van Galen straat Amsterdam Oud-West hebben wij een speciale behandelruimte waar de behandeling voor podotherapie en medische pedicure plaatsvinden.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel naar: 020-6129465 of mail ons.

PODOTHERAPIE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN BIJ CEES TAK

Bianca Tak is onze registerpodoloog en zij kan u helpen met alle mogelijkheden omtrent podotherapie in de buurt van Amsterdam West. Bij Cees Tak kunt u op het gebied van podotherapie terecht voor:

  • Voet gerelateerde klachten;
  • Klachten aan het bewegings- en houdingssysteem;
  • Specialistisch advies van voetzorg bij diabetes en reuma;
  • Advies over de kindervoet in de groei.

Aan het eind van de onderzoeken geven wij u advies over steun of podotherapeutische zolen, therapie of schoenen. Vervolgens kunt u bij ons ook terecht voor lekker zittende schoenen voor iedere soort voet. In onze ruime collectie hebben wij leuke schoenen voor verschillende wijdte maten.

KOM VOOR MEER INFORMATIE OVER PODOTERAPIE KOM LANGS IN DE WINKEL OF BEL ONS

Woont u in de omgeving van Amsterdam West en bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor podotherapie? Neem dan contact ons op via het telefoonnummer 020-6129465 of kom langs bij ons in de winkel. De koffie staat bij Cees Tak altijd voor u klaar en ons team helpt u graag!