Register Podoloog Amsterdam

Een professionele registerpodoloog in Amsterdam en omgeving vindt u bij voetgezondheidscentrum Cees Tak. Wij kunnen u helpen met al uw voetenwensen. U kunt bij onze registerpodoloog en medisch pedicure in de buurt van Amsterdam terecht voor alle voet gerelateerde klachten. Ook hebben wij in onze winkel aan de Bilderdijkstraat 69 in Amsterdam Oud-West een ruime collectie aan speciaalschoenen. Cees Tak heeft voor voeten in alle maten en soorten een comfortabele schoen in het assortiment!

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel naar: 020-6129465 of mail ons.

DE REGISTERPODOLOOG VAN CEES TAK IN AMSTERDAM HELPT U VAN LICHAMELIJKE KLACHTEN AF

De voeten zijn de fundering van ons lichaam en een probleem met de voeten kan al snel zorgen voor andere lichamelijke klachten. Het is dus belangrijk dat u voetproblemen snel laat behandelen door een goede registerpodoloog in Amsterdam. Na een intake met de registerpodoloog wordt de stand van uw hele lichaam grondig onderzocht. Met hoogwaardige meetapparatuur wordt de beweeglijkheid van uw knie, enkel, heup en voet getest. Op die manier kunnen we erachter komen of u mogelijk last heeft van een bewegingsbeperking of juist van hypermobiliteit. Na het onderzoek volgt de behandeling. Meestal bestaat dit uit het aanmeten van inlegzolen of een orthese. Deze worden met de hand gemaakt en kunnen steun geven, druk verlichten of zelfs de stand van uw hele lichaam verbeteren.

MAAK EEN AFSPRAAK OM UW VOETEN TE LATEN ONDERZOEKEN

Heeft u last van pijn in uw voeten, knieën, heupen, nek of rug? Dan is het verstandig om de registerpodoloog van Cees Tak in Amsterdam naar uw voeten te laten kijken. Bel vandaag nog voor een afspraak met 020-6129465.

CEES TAK