RUGPROBLEMEN AMSTERDAM

Rugpijn is een verzamelnaam voor verschillende klachten aan de rug. Rugklachten komen heel veel voor en ongeveer 80% van de volwassenen heeft weleens last van een zeurende of stekende pijn, met of zonder uitstraling naar been en bil. Op advies van het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van de huisartsen in Nederland, wordt onderscheid gemaakt in aspecifieke lage rugpijn en rugpijn als gevolg van specifieke oorzaken.

RUGPROBLEMEN AMSTERDAM SPECIALIST

Bij de praktijk van Cees Tak in Amsterdam kunt u vrijwel direct terecht. Behandelingen door onze praktijk Cees Tak worden door uw ziektekosten verzekeraar vergoed vanuit de uitgebreide polis Podotherapie.

CEES TAK: DÉ PODOLOOG AMSTERDAM

Een goede, of misschien wel de beste, podoloog Amsterdam vindt u bij Cees Tak. Bij Cees Tak helpen we u graag bij het vinden van de juiste schoenen voor uw voeten. Naast de verkoop van comfortabele schoenen kunt u bij ons ook terecht voor een voetmeting, voetonderzoek of een deskundige pedicure behandeling. Bezoek onze podoloog in Amsterdam voor het beste advies. Maar u kunt bij ons ook terecht voor een meting of het bekijken van onze collectie.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel naar: 020-6129465 of mail ons.
Onze voeten krijgen dagelijks veel te verduren. Het is daardoor belangrijk goede schoenen te dragen om voetproblemen en andere lichamelijke klachten te voorkomen of verminderen. Bij Cees Tak, misschien wel de beste podoloog Amsterdam, meten en onderzoeken we u voeten uitvoerig voordat we u adviseren over de juiste schoenen en steunzolen voor uw voeten. Bovendien hebben we voor u zorgvuldig een assortiment schoenen van verschillende merken samengesteld zodat we u kunnen garanderen van kwaliteit en comfort voor uw voeten. Bij de podoloog Cees Tak  in Amsterdam kunt u terecht voor:

  • Kwaliteitsschoenen van bekende merken
  • Het meten van uw voeten
  • Een persoonlijk advies
  • Een voetenonderzoek
  • Pedicure behandeling
  • Het aanmeten van steunzolen

Voorkom voetklachten en maak een afsprak bij Cees Tak: dé podoloog in Amsterdam!

RUGPROBLEMEN AMSTERDAM AFSPRAAK INPLANNEN:

Wilt u een afspraak maken met de podoloog in Amsterdam voor de beste behandeling? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via nummer: 020-6129465. Voor vragen en meer informatie kunt u ook altijd een e-mail sturen. U kunt via onze contactpagina bellen of mailen voor een directe afspraak. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.