Durea schoenen Amsterdam

Als u Durea schoenen nodig heeft, moet u zeker eens komen kijken bij voetgezondheidscentrum Cees Tak in Amsterdam. Onze vakkundige werknemers helpen u met al uw wensen op het gebied van voeten. In onze winkel treft u een ruime collectie speciaalschoenen aan en bij Cees Tak vindt u altijd wel een schoen die u als gegoten zit. Wij meten uw voeten in de lengte en de breedte. Daardoor kunnen wij u in onze winkel aan de Bilderdijkstraat 69 in Amsterdam precies vertellen welke Durea schoenen u het beste passen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel naar: 020-6129465 of mail ons.

Cees Tak: Durea schoenen en andere topmerken in de buurt van Amsterdam

Bijna alle damesschoenen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende wijdtematen. Losse steunzolen passen in vrijwel iedere damesschoen. In onze winkel in Amsterdam verkopen wij schoenen van topmerken als Durea, Birkenstock, Waldlaufer en Panama Jack. Alle schoenen in ons aanbod zijn gevoerd met eersteklas leer. Daardoor heeft u geen last van de randjes en naadjes aan de binnenkant van de schoen. Mocht u onverhoopt toch een naadje voelen dan kunnen wij dat eenvoudig voor uw verwijderen door de schoen plaatselijk op te rekken.

Ook voor de behandeling van voetproblemen

Naast de verkoop van Durea schoenen nabij Amsterdam kunnen wij ook helpen met de behandeling van voetproblemen. De professionele medisch pedicure en registerpodoloog staan op afspraak volledig tot uw beschikking. Bel nu met 020-6129465 of kom langs bij ons in de winkel.

Contact

Vul uw gegevens in en uw bericht. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

[recaptcha]