Podoloog Amsterdam Oud-West

Bij Cees Tak Speciaalschoenen vindt u een podoloog in Amsterdam Oud-West. Wij bieden op maat gemaakte steunzolen en schoenen voor zowel dames als heren. Bij dit alles geeft ons ervaren personeel u graag advies en ook meten zij uw schoenen in de lengte en in de breedte door middel van een voetscan.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel naar: 020-6129465 of mail ons.

Kies voor een podoloog in Amsterdam Oud-West

Onze podoloog in Amsterdam Oud-West is Bianca Tak. Zij doet uitgebreid onderzoek naar de voeten door middel van de nieuwste technieken, welke veelal vergoed worden door de verzekering.

  • Zij behandelt personen met voetklachten of eenieder die klachten heeft aan het houding- en bewegingsysteem. Dit laatste kan voortvloeien uit een afwijkend functioneren, of een afwijkende stand van de voeten
  • Voordat u een onderzoek krijgt, vindt er eerst een gesprek plaats waarin de voorgeschiedenis van de klachten wordt besproken, net als het moment waarop de klachten zijn ontstaan
  • Een functieonderzoek volgt, waarbij de beweeglijkheid van de gewrichten wordt getest

Meer informatie

Bij het onderzoek wordt er gebruik gemaakt van diverse soorten meetapparatuur, zoals een scan, voetspiegel en stereometer. Wilt u graag langskomen bij onze podoloog in Amsterdam Oud-West? Maak dan een afspraak door even te bellen: 020-6129465. Via onze website kunt u onze damescollectie of herencollectie schoenen bekijken.

Contact

Vul uw gegevens in en uw bericht. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

[recaptcha]