Podoloog : 06 - 30116483 Medisch pedicure 06-24804665. Pedicure 06-51796950. bianca.tak@ceestak.nl

Risicovoet medisch pedicure Amsterdam

Mensen met een risicovoet zijn aan het goede adres bij medisch pedicure Cees Tak in Amsterdam. Onze geschoolde werknemers geven advies op maat voor iedere voet. U kunt bij ons terecht voor een medisch pedicure behandeling. Voor het beoordelen van uw voeten door een professionele registerpodoloog staat Bianca Tak volledig tot uw beschikking. Zij onderzoekt uw voeten met de nieuwste methodes en maakt podologische steunzolen. Bent u op zoek naar een medisch pedicure in de omgeving van Amsterdam om naar uw risicovoet te laten kijken? Maak dan een afspraak bij ons of kom eens langs bij onze winkel aan de Bilderdijkstraat 69 in Amsterdam.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel naar: 020-6129465 of mail ons.

Cees Tak is de specialist voor een risicovoet medisch pedicure in Amsterdam

Voor mensen die last hebben van diabetes, reuma of verwaarloosde voeten kan het vinden van een goede schoen soms lastig zijn. Medisch pedicure Cees Tak in Amsterdam heeft voor iedere risicovoet de passende oplossing. Wij hebben leuke en comfortabele schoenen in verschillende maten voor iedere voet. Ook u vindt in onze winkel ongetwijfeld een schoen die u goed past. Verder hebben wij ons ook gespecialiseerd in medisch pedicuren. Bij Cees Tak worden uw nagels geknipt of gefreesd en beschadigde nagels worden gerepareerd. Ook likdoorns en eelt kunnen wij vakkundig verwijderen.

Hét voetgezondheidscentrum voor onderzoek van uw risicovoet

Cees Tak is hét voetgezondheidscentrum in de omgeving van Amsterdam waar u naar toe gaat als u uw risicovoet wil laten onderzoeken door een medisch pedicure. Neem contact met ons op via 020-6129465 of loop eens bij ons binnen.

Contact

Vul uw gegevens in en uw bericht. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

[recaptcha]