Podoloog : 06 - 15519038. Medisch pedicure 06-24804665. Pedicure 06-51796950. bianca.tak@ceestak.nl

Speciaalschoenen Amsterdam

Diverse speciaalschoenen op maat vindt u bij Cees Tak in Amsterdam. Wij besteden altijd extra aandacht aan uw voeten. Wij meten uw voeten op om de exacte maat te achterhalen. Indien nodig kunnen wij steunzolen op maat voor u maken. Ook voor smalle en brede voeten hebben wij de juiste schoenen van gerenommeerde merken. De schoenen die wij aanbieden hebben diverse wijdtematen. Wij hebben een uitgebreid aanbod van speciaalschoenen in onze winkel in Amsterdam. U kunt ons aanbod ook op onze website vinden.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel naar: 020-6129465 of mail ons.

Speciaalschoenen op maat in Amsterdam

Als u voeten heeft die te breed of te smal zijn voor uw huidige schoenen, is het verstandig hier aandacht aan te schenken. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste speciaalschoenen in onze zaak in Amsterdam of via onze website. Wij bieden hierbij een service op maat. U kunt bij ons namelijk terecht voor:

  • Hoge kwaliteit schoenen
  • Op maat gemaakte steunzolen
  • Een pedicure, met behulp van geavanceerde apparatuur
  • Deskundig advies van geschoold personeel
  • Een voetenmeting

Wij hebben bijvoorbeeld MBT schoenen of extra brede of smalle speciaalschoenen in ons assortiment. In ons aanbod vindt u schoenen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Neem rustig een kijkje op onze website.

Pedicures

De juiste speciaalschoenen zijn een goed begin voor een juiste voetverzorging. Bij Cees Tak in Amsterdam kunt u ook terecht voor een medische pedicure. Daarnaast geven wij u graag tips en professioneel advies voor een goede voetverzorging. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Cees Tak in Amsterdam!

De juiste speciaalschoenen vindt u bij Cees Tak in Amsterdam. Meer weten? Neem contact op of maak een afspraak via 020-6129465

Contact

Vul uw gegevens in en uw bericht. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!