Steunzolen aanmeten

Steunzolen laten aanmeten doet u bij Cees Tak, de specialist op het gebied van comfortabele en verantwoorde schoenen. In onze collectie vindt u dames-, heren- en kinderschoenen van diverse toonaangevende merken met verschillende wijdtematen zodat er ook voor u een comfortabele schoen te vinden is. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een pedicure, voetonderzoek en steunzolen. Voor de perfecte passende schoenen komt u naar Cees Tak Speciaalschoenen in Amsterdam.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel naar: 020-6129465 of mail ons.

Steunzolen laten aanmeten bij Cees Tak

Bij Cees Tak vindt u een uitgebreide collectie schoenen waar uw steunzool goed in past. Als specialist in het verkopen van comfortabele schoenen vindt u bij ons schoenen met diverse wijdtematen en opties voor steunzolen. Het dragen van de juiste steunzolen en passende schoenen is vaak dé oplossing voor het verminderen van pijnklachten aan de voeten, rug of knieën. Bij Cees Tak kunt u dan ook terecht voor een gratis voetmeting zodat u op zoek kunt naar goede schoenen voor uw voeten. Bij Cees Tak in Amsterdam kunt u terecht voor:

  • Kwaliteitsschoenen voor dames, heren en kinderen;
  • Een advies van een van onze schoenspecialisten;
  • Een voetmeting;
  • Op maat gemaakte steunzolen;
  • Een pedicure voor de optimale verzorging van uw voeten.

Wist u dat de meeste zorgverzekeringen uw steunzolen geheel of gedeeltelijk vergoeden? Bekijk de voorwaarden van uw zorgverzekering voor een overzicht van de voorwaarden en bedragen.

Contact

Wilt u steunzolen laten aanmeten bij Cees Tak Speciaalschoenen? Maak dan een afspraak met ons door te bellen naar 020-6129465 of stuur een e-mail. Wij adviseren u graag over het juiste schoeisel!

Contact

Vul uw gegevens in en uw bericht. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

[recaptcha]