Podotherapie Amsterdam

Voor professionele podotherapie in Amsterdam moet u bij voetgezondheidscentrum Cees Tak zijn. Onze geschoolde werknemers zijn gespecialiseerd in podologie, pedicure en speciaalschoenen. In onze winkel aan de van Galenstraat in Amsterdam hebben wij een speciale behandelruimte waar de behandeling voor podotherapie en medische pedicure plaatsvinden.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel naar: 020-6129465 of mail ons.

PODOTHERAPIE IN DE OMGEVING VAN AMSTERDAM VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN BIJ CEES TAK

Bianca Tak is onze registerpodoloog en zij kan u helpen met alle mogelijkheden omtrent podotherapie in de buurt van Amsterdam Oud-West. Bij Cees Tak kunt u op het gebied van podotherapie terecht voor:

  • Voet gerelateerde klachten;
  • Klachten aan het bewegings- en houdingssysteem;
  • Specialistisch advies van voetzorg bij diabetes en reuma;
  • Advies over de kindervoet in de groei.

Aan het eind van de onderzoeken geven wij u advies over steun of podotherapeutische zolen, therapie of schoenen. Vervolgens kunt u bij ons ook terecht voor lekker zittende schoenen voor iedere soort voet. In onze ruime collectie hebben wij leuke schoenen voor verschillende wijdte maten.

KOM VOOR MEER INFORMATIE OVER PODOTERAPIE AMSTERDAM LANGS IN DE WINKEL OF BEL ONS

Woont u in de omgeving van Amsterdam Oud-West en bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor podotherapie? Neem dan contact ons op via het telefoonnummer 020-6129465 of kom langs bij ons in de winkel. De koffie staat bij Cees Tak altijd voor u klaar en ons team helpt u graag!