VOET PROBLEMEN BLIJF ER NIET MEE RONDLOPEN

Het is mijn ervaring als medische pedicure Amsterdam dat menigeen veel te lang doorloopt met voetklachten als: zwemmerseczeem, schimmelnagels(kalknagels), eeltvorming, eksterogen, ingroeiende nagels, voetwratten en andere voetaandoeningen. Waarom toch? Uit gesprekken met mijn patiënten is gebleken dat men zich vaak schaamt voor problemen met de voeten. Jammer, want de voet is immers het fundament van het lichaam en als er iets mankeert aan dat fundament, kunnen er allerlei andere klachten optreden.

U kunt bij ons terecht bij de registerpodoloog, medisch pedicure of pedicure.

CEES TAK

Medisch Pedicure

Openingstijden:
Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag uitsluitend op afspraak.

Nagelbeugels

Ingroeiende nagels zijn vervelend en pijnlijk en veroorzaken meestal veel ongemak. Vaak knippen mensen de teennagels te kort af. Door het te kort afknippen wordt de kans op ingroeiende nagels vergroot. Om dit te voorkomen kun je het beste de nagels altijd recht af knippen en eventuele scherpe randjes vijlen. Ook kunnen ingroeiende nagels ontstaan door te kleine of slecht passende schoenen. Om ingroeiende nagels te corrigeren, kan er gebruik gemaakt worden van nagelbeugels

Schimmelnagel therapie

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen. Behandeling met PACT® zorgt er echter voor dat 99.9 procent van alle bacteriën en schimmels tijdens de behandeling onschadelijk worden gemaakt. Zonder bijwerkingen.

Door de belichting met de PACT lamp valt de PACT- kleurstof al na korte inwerktijd de celwanden van bacteriën en schimmels aan. PACT werkt ook in op de antibioticaresistente bacteriën en werkt diep door. Na de therapie wordt de kleurstof probleemloos afgespoeld. Schimmelnagelbehandelingen met PACT® Therapie zijn pijnloos, veilig en doeltreffend, ook bij diabetici.

Voetwratten verwijderen

Voetwratten zorgen voor ongemak en voor een gevaar van het verspreiden van de infectie. Het virus moet dus grondig verwijderd worden. Een krachtige en heel nauwkeurige straal met vloeibaar N2O-gas zorgt ervoor dat schade aan de omliggende gezonde huid voorkomen wordt. In vrijwel alle gevallen is er een snelle genezing vanaf de eerste toepassing met CryoPen.

De behandeling met de cryopen is vrijwel pijnloos, doeltreffend en effectief.

VOETSCHIMMEL (ZWEMMERSECZEEM)

20% van de bevolking heeft regelmatig last van voetschimmel. Schimmels groeien in warme en vochtige omgevingen, zoals douches en kleedruimtes van sportfaciliteiten en zwembaden. Maak je hier gebruik van, dan heb je grotere kans een schimmelinfectie op te lopen. Ook beroepsbeoefenaren – zoals militairen, brandweerlieden en bouwvakkers – die dagelijks gesloten schoenen dragen, lopen een verhoogd risico op voetschimmel. Maar voetschimmel kan ook overgedragen worden als u op blote voeten rondloopt. Ook bijvoorbeeld in de badkamer thuis of als u handdoeken deelt met anderen. Er zijn diverse antischimmelgeneesmiddelen verkrijgbaar. Sommige geneesmiddelen remmen de groei van de schimmel. Er zijn ook geneesmiddelen die schimmeldodend werken, zoals Lamisil®. Lamisil® bevat de stof terbinafine, die de groei van de schimmel (aanwezig in de hoornlaag) remt alsook de schimmel doodt. Lamisil is bij ons verkrijgbaar.

DE BEHANDELING BIJ MEDISCH PEDICURE AMSTERDAM

medisch pedicure amsterdam

WELKOM OP:

CONTACT