Podologie Amsterdam

Een podologie praktijk in Amsterdam is Cees Tak Speciaalschoenen; voor een oplossing voor al uw voetproblemen. Als voetspecialist kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid voetenonderzoek, een verzorgende pedicure behandeling, een deskundig schoenadvies en natuurlijk een uitgebreide collectie comfortabele schoenen voor dames, heren en kinderen. Bij podologie praktijk Cees Tak in Amsterdam helpen we u van uw voetproblemen af.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel naar: 020-6129465 of mail ons.

Podologie praktijk Amsterdam

Mensen met voetklachten vergeten vaak dat de juiste verzorging en schoenen erg belangrijk zijn voor de voeten. Bij Cees Tak merken we dat veel mensen rondlopen op te kleine of te grote schoenen en dat de dagelijkse verzorging van de voeten minimaal is. Als podologie praktijk helpen wij u graag bij het vinden van de juiste schoenen en het verzorgen van uw voeten. U bent bij ons van harte welkom voor:

  • Een gratis voetmeting en schoenadvies
  • Een voetonderzoek
  • Een verzorgende pedicure behandeling
  • Een uitgebreid assortiment schoenen met diverse wijdtematen
  • Het aanmeten van steunzolen

Bij Cees Tak helpen we u graag met uw voetverzorging vanuit onze winkel in Amsterdam. Voor lopen voor uw gemak komt u naar Cees Tak.

Contact

Maak direct een afspraak voor een pedicure behandeling of het aanmeten van nieuwe steunzolen in onze podologie praktijk in Amsterdam. Stuur een e-mail of bel naar het nummer: 020-6129465.

Contact

Vul uw gegevens in en uw bericht. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

[recaptcha]